Familie og fritid

Privat

Vi har indtil for nylig boet i Jels og flyttede til Haderslev i februar 2019.

Jeg bor med min kone, Dorthe, som er jordemoder og med vores 4 børn i alderen 16 – 21 år. Min datter Freja på 19 år er ivrig gymnast og går på gymnasiet i Haderslev. Mine drenge, Asger på 16 år og Jakob på 18 år, bruger al deres vågne tid på fodbold og Christian på 21 år blev student fra gymnasiet i Haderslev og læser nu videre i Odense.

Jeg har været fodboldtræner for mine drenge gennem mange år og siddet i bestyrelsen i Jels Fiskeriforening og var her leder for ungdomsafdelingen i 10 år. 

Min fritid bruger jeg på at være aktiv inden for cykling og løb og har gennemført flere marathon. Jeg lægger desuden en del frivillige kræfter i blandt andet Jels Triathlon klub, hvor vi arrangerer årlige triathlon stævner. Mine arbejdsområder for Jels Triathlon er fotografering, web, facebook og Instagram. Når tiden er til det, vil jeg også gerne ud og fiske.