CV

Resumé

Jeg er uddannet Grafisk Designer i 1991 hos Masters gruppen i Haderslev og Kolding. Herefter har jeg i en 5-årig periode arbejdet som AD-assistent og AD’er hos reklamebureauet Jesper Bo Bojesen i Åbenrå. En spændende tid med mange kreative opgaver for forskellige firmaer, deriblandt det daværende Sønderjyllands Amt. Derefter fandt jeg nye udfordringer hos GRAM A/S, Vojens, i marketingafdelingen. Her har jeg udarbejdet annoncer og produceret hvidevarekataloger til hele norden. Mit job på GRAM A/S bestod blandt andet i at lave layout, rentegning, fotografering af produkter samt tilrettelæggelse og styring af tryksager og Inhouse print. 

Siden 2006 har jeg fungeret som freelance Grafisk Designer og fotograf med opgaver som produktfotografering, profil- og portrætfotografering, design og produktion af kataloger samt design og opdatering af hjemmesider.

Erhvervserfaring

September 2006 – december 2020 Martin Hansen  /  Foto + Grafisk Design. Freelance Grafisk Designer og fotograf.

Januar 1996 – september 2006 Marketing / GRAM A/S. Grafisk Designer og fotografering af produkter.

November 1991 – december 1996 Jesper Bo Bojesen / Reklame & Marketing Bureau. Grafisk Designer og AD-assistent.

Juli 1991 – oktober 1991 Masters gruppen i Kolding. Reklametegner.

Juni 1987 – maj 1988 OK Skilte & Reklame. Skiltemaler.

Uddannelse

Juni 1988 – juni 1991 Masters gruppen i Haderslev og Kolding. Elev som reklametegner.

Faglige kvalifikationer 

Jeg arbejder i Adobe pakken, Illustrator og InDesign til kataloger, emballge og annoncer på flere sprog. Lightroom og Photoshop til fotografering og billedredigering. Opdatering og design af hjemmesider med billeder og grafik i Dynamic web og WordPress. Jeg har designet og produceret hjemmesider i WordPress. Til planlægning, design og prototyper af  hjemmesider og apps har jeg på det seneste arbejdet med Adobe XD. Video og redigering er jeg blevet glad for at lave i Premiere Pro.

Til portræt- og produktfotografering arbejder jeg med mit eget kamera- og lysudstyr.

Sprog

Jeg taler og skriver engelsk og taler tysk.